Termeni si conditii


DEFINITII

 

 • Website: suport durabil al website-ului comercial www.windowmag.ro
 • Produs/e: bun/bunuri, avand elementele caracteristice specificate pe website.
 • Brand: marca de produs.
 • Consumator / Utilizator / Client: orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite de aquisul comunitar privind protectia consumatorilor, si care utilizeaza website-ul si/sau este parte contractanta a contractului la distanta incheiat pe website.
 • Profesionist: Vanzatorul produsului, parte contractanta in cadrul contractului la distanta, denumit in tot cuprinsul website-ului.
 • Suport Durabil: orice instrument care permite partilor contractante sa stocheze informatii care le sunt adresate personal, intr-un mod accesibil pentru referinte ulterioare pentru o perioada de timp adecvata, in vederea informarii si care permite reproducerea neschimbata a informatiilor stocate.
 • Termeni si Conditii: toti termenii si toate conditiile stocate pe website si care constituie termenii si conditiile contractului la distanta.
 • Comunicare / Informatii Comunicate: orice informatii comunicate exclusiv digital si exclusiv prin intermediul unui suport durabil, intre Profesionist si Utilizator.
 • Contract La Distanta: orice contract la distanta încheiat între partile contractante în baza Termenilor si Conditiilor website-ului devenite opozabile partilor contractante din momentulin care este comunicata confirmarea comenzii/optiunii de cumparare de catre Profesionist.
 • Cumparator: Utilizatorul / Clientul / Consumatorul sau orice alta persoana desemnata de Consumator care plateste pretul de vanzare al produsului comandat.
 • Incalcari: utilizarea continutului website-ului de catre terti altfel decat prin modalitatile comunicate, sau contrar Termenilor si Conditiilor, ori prin modalitati care contravin legii si care pot produce prejudicii Profesionistului, Utilizatorului sau altor terti.
 • Factura De Cumparare: factura de cumparare a produsului, comunicata Utilizatorului.
 • Garantie Comerciala: angajament asumat de Profesionist fata de Consumator, in plus fata de garantia stabilita prin lege, in legatura cu produsele vandute si/sau serviciile prestate, in concordanta cu informatiile comunicate in cadrul sectiunii website-ului: “Instructiuni – Certificat De Calitate – Certificat De Garantie”.
 • “Livrarea Produsului”: informatii comunicate in sectiunea cu aceeasi denumire a website-ului, referitoare la conditiile in care Profesionistul livreaza produsele comandate.
 • “Data Livrarii”: data comunicata de catre Profesionist si la care Consumatorul sau persoana desemnata de acesta se afla la locul livrarii si intra in posesia produsului comandat.

 

CONDITII GENERALE

Toate preturile si toate costurile din cadrul website-ului se vor exprima in RON si vor include TVA (19%).

Prin generarea optiunilor de cumparare/comanda si de acceptare a tuturor Termenilor si Conditiilor, Utilizatorul se obliga sa plateasca pretul produsului comandat si Profesionistul se obliga sa livreze produsul in stare conforma, noua si ambalata, la adresa din Romania comunicata digital de catre Utilizator in cadrul website-ului.

 

Utilizatorul se obliga sa completeze digital, integral formularele website-ului cu date reale, actuale, corectesi complete. In cazul in care Profesionistul constata ca Utilizatorul a furnizat date nereale, neactuale, eronate sau incomplete, care i-au adus prejudicii, poate angaja raspunderea civila sau penala a Utilizatorului, dupa caz.

 

Pretul produselor va fi cel mentionat ocazional pe Site-ul nostru, cu exceptia cazurilor de eroare. Preturile produselor includ TVA-ul la rata curenta. Pretul mentionat pe Site-ul nostru nu include taxele de livrare, care sunt mentionate separat pe Site-ul nostru.

 

Preturile se pot modifica in orice moment inainte de (dar nu si dupa) acceptarea comenzii dvs.

 

Site-ul nostru contine un numar mare de produse si este intotdeauna posibil ca, in ciuda tuturor eforturilor noastre, preturile pentru unele dintre produsele indicate pe Site-ul nostru sa nu fie corecte. In mod normal, verificam preturile ca parte din procedurile noastre de expediere, astfel incat, daca identificam ca pretul corect al unui produs este mai mic decat cel mentionat de noi, vom percepe suma inferioara atunci cand va expediem produsul. Daca pretul corect al unui produs este mai mare decat pretul mentionat pe site-ul nostru web, va vom contacta pentru instructiuni inainte de a expedia produsul. Daca eroarea de pret este evidenta si inconfundabila si ar fi putut fi recunoscuta in mod rezonabil de catre dvs. ca fiind o eroare, nu trebuie sa va furnizam produsele la pretul incorect (inferior).

 

Termenii si Conditiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal si drepturile Utilizatorului privind aceasta prelucrare, in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor (“GDPR”), sunt disponibili aici

 

Profesionistul este, in conformitate cu GDPR, operator de date cu caracter personal si, prin urmare, este responsabil pentru procesarea acestora.

 

Pentru intrebari sau solicitari privind exercitarea drepturilor Utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor cu caracter personal, utilizand urmatoarea adresa de email: contact@windowmag.ro.

 

Continutul website-ului apartine in exclusivitate Profesionistului, inclusiv ca cesionar exclusiv al dreptului de autor asupra unor parti din acesta. Astfel, continutul website-ului este protejat de lege si orice folosire a sa in alt mod decat cel indicat explicit in cadrul website-ului in conformitate cu Termenii si Conditiile, fara acordul explicit al Profesionistului sau al autorilor cedenti, se pedepseste conform legii.

 

Utilizatorul isi asuma in exclusivitate consecintele accesarii si utilizarii continutului website-ului cu incalcarea Termenilor si Conditiilor, a legilor romanesti aplicabile, sau a legilor locului din care acesta poate accesa si utiliza website-ul in mod direct ori indirect.

 

Utilizatorul si Profesionistul se obliga sa-si aduca reciproc si imediat la cunostinta orice incalcari.

 

Eventualele dispute privind executarea contractului la distanta se interpreteaza in baza legilor din Romania si se judeca exclusiv de catre instantele din Romania.

 

Daca Utilizatorul nu este de acord cu Termenii si Conditiile, acesta nu are permisiunea Profesionistului sa utilizeze continutul website-ului, iar utilizarea continutului website-ului fara permisiunea Profesionistului atrage raspunderea civila sau penala a Utilizatorului, dupa caz.

 

 • Profesionist: ONEPLAST S.R.L., Reg. Com. J38/136/2017, CIF: RO37106605
 • Adresa: Strada Uzinei, Numarul 65,  Cod  Postal 245100 Babeni, Judetul Valcea Romania