Usi si ferestre PVC, eficienta si durabilitate

Ferestre PVC

Ferestrele din PVC, material cunoscut si sub numele de policlorura de vinil, reprezinta o alegere populara pentru proprietarii de case si dezvoltatorii de cladiri comerciale datorita durabilitatii, a eficientei energetice precum si a rentabilitatii lor generale.

 

PVC-ul este un tip de plastic descoperit in urma cu mai bine de o suta de ani si a fost folosit in mai multe scopuri. Ulterior, cand s-a descoperit cat este de puternic si rezistent la intemperii, constructorii au ajuns la concluzia ca acest material este ideal pentru utilizarea la ferestre si usi. Ferestrele din PVC sunt realizate prin combinarea PVC-ului cu alte materiale pentru a crea un cadru robust ce poate rezista la elementele napraznice ale naturii. Rezultatul este o fereastra rezistenta si durabila.

 

Insa rezistenta sa nu este principalul motiv pentru care este atat de dorit si utlizat PVC-ul atunci cand vine vorba despre usi si ferestre. Lemnul si aluminiul sunt doua materiale ce au la randul lor o rezistenta buna, insa nu sunt la fel de bune atunci cand vine vorba despre eficienta termica. Unul dintre avantajele majore ale ferestrelor din PVC il reprezinta exact acest lucru: eficienta termica.

 

Eficienta termica – punctul forte pentru ferestre PVC

 

Ferestrele PVC sunt concepute pentru a preveni pierderile de caldura iarna si nu lasa arsita de afara sa intre in casa pe timp de vara. Acest lucru, evident, se traduce prin costuri mai mici in ceea ce priveste pastrarea unui climat optim in casa. Ferestrele din PVC sunt, de asemenea, bune la blocarea zgomotului exterior, ceea ce poate fi un mare avantaj pentru cei care locuiesc in zone zgomotoase.

 

In ceea ce priveste costul, ferestrele din PVC sunt in general mai putin costisitoare decat alte tipuri de ferestre, precum lemnul sau aluminiul. Acest lucru le face o alegere populara pentru cei cu buget redus. In plus, ferestrele din PVC necesita foarte putina intretinere, ceea ce poate economisi bani proprietarilor pe termen lung.

 

Când vine vorba de instalare, ferestrele din PVC sunt relativ usor de instalat si pot fi realizate atat de un profesionist precum si de un amator. Insa, bineinteles, pentru a evita anumite riscuri de instalare defectuoasa si pentru a beneficia de tot ce are mai bun de oferit usile si ferestrele din PVC, este recomandabil sa apelati la un profesionist. Asta deoarece el stie mai bine cum sa se asigure ca totul este instalat corespunzator si etansarea este facuta cum trebuie. De asemenea, aceste ferestre sunt disponibile intr-o gama larga de stiluri si culori, astfel incat proprietarii pot alege ferestrele care se potrivesc perfect cu estetica locuintei lor.

 

In general, ferestrele din PVC sunt o alegere excelenta pentru cei care cauta ferestre durabile, eficiente din punct de vedere energetic si rentabile pentru casa lor sau cladirea comerciala pe care o dezvolta. Asa cum spuneam anterior, acestea necesita foarte putina intretinere si vin intr-o varietate de stiluri si culori, facandu-le o optiune versatila pentru orice proprietate.

 

In cazul in care sunteti in cautare de ferestre si usi PVC, va invitam sa intrati in magazinul WindowMAG si sa comandati produsul de care aveti nevoie pentru locuinta voastra. Iar daca nu gasiti ce aveti nevoie, atunci nu ezitati sa contactati croitorul de ferestre prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon 0745946369. De asemenea, ne puteti trimite si un email pe adresa contact@windowmag.ro sau sa ne vizitati pe pagina de Facebook ori Instagram.