Tamplaria PVC – alegerea nr 1 in materie de usi si ferestre

Tamplaria pvc

Pentru constructiile noi sau renovarile care se fac in ultimii ani, ferestrele PVC au fost pe primul plan al constructorilor. PVC-ul este primul material care vine in minte atunci cand vorbim despre usile sau ferestrele unei locuinte. Deoarece este mult mai accesibila si practica decat cea din lemn, tamplaria PVC este aleasa de tot mai multi oameni pentru a o instala in casele lor. PVC-ul are o rezistenta impresionanta si nu cedeaza elementelor care ar produce daune serioase altor materiale, precum rugina sau decolorarea ori craparea.

 

Tamplaria PVC a devenit extraordinar de populara pe masura ce tehnologia a avansat si poate oferi oamenilor optiuni variate atunci cand vine vorba despre usi si ferestre PVC. Daca acum cateva decade ferestrele PVC erau toate la fel si nu prea se diferentia una de alta, acum cu noua tehnologie acestea pot fi realizate intr-o mare varietate de forme si culori. Astfel, va puteti diferentia foarte usor de alte persoane care aleg sa foloseasca tamplarie PVC. Acum doar inspiratia si gustul vostru este limita in materie de design.

 

Securitate sporita si proprietati de izolare excelente

 

Insa ce face PVC-ul atat de special nu este doar faptul ca acum ferestrele fabricate din acest material pot fi personalizate. Rezistenta PVC-ului nu este doar impotriva elementelor naturii, ci si impotriva posibililor invadatori. In plus, daca alegeti ferestre termopan duble sau triple, misiunea invadatorilor va fi cu atat mai dificila, asa ca puteti dormi linistiti.

 

Este foarte cunoscut faptul ca o mare parte din caldura unei case pe timp de iarna se pierde prin intermediul usilor si ferestrelor. Insa aceasta problema este rezolvata in cea mai mare parte atunci cand folositi tamplarie PVC si geamuri termopan duble sau triple. Acestea sunt foarte bine etansate pentru a impiedica aerul rece sa intre in casa si cel cald sa iasa afara, iar gazul dintre foile de sticla actioneaza ca o bariera intre exterior si interior, ajutandu-va sa faceti economie atunci cand vine vorba despre mentinerea unui climat placut in caminul vostru.

 

Aceste calitati, dar si multe altele, au facut de-a lungul deceniilor ca PVC-ul sa devina cea mai populara optiune atunci cand vine vorba despre renovarea locuintelor sau construirea celor noi. Acum, daca se compara o casa cu tamplarie PVC si una la fel, dar cu tamplarie din lemn, automat cea din PVC va fi evaluata la un pret mai ridicat datorita faptului ca PVC-ul aduce mai multe avantaje atat pe termen scurt cat mai ales pe termen lung. Asa ca nu este de mirare faptul ca tot mai multi oameni se indreapta spre acest material atunci cand planifica o lucrare de renovare sau constructie noua.

 

La WindowMAG gasesti probabil cea mai diversificata gama de ferestre din PVC, iar „croitorul de ferestre” va sta la dispozitie pentru a va construi la comanda fereastra pe care ati visat-o si pe care doriti sa o transpuneti in realitate. Aici veti putea gasi atat ferestre deja construite, pe dimensiuni standard, cat si ferestre realizate dupa dimensiunile si formele pe care le doriti.

 

Asadar, va invitam sa intrati in magazinul WindowMAG si sa comandati produsul de care aveti nevoie pentru locuinta voastra. Iar daca nu gasiti ce aveti nevoie, atunci nu ezitati sa contactati croitorul de ferestre prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon 0745946369. De asemenea, ne puteti trimite si un email pe adresa contact@windowmag.ro sau sa ne vizitati pe pagina de Facebook ori Instagram.