Ferestre termopan cu geam Low-E – alegerea ideala pentru casa ta

Ferestre termopan

Ferestre termopan cu geam Low-E reprezinta probabil cea mai buna alegere atunci cand te gandesti sa aduci un plus de confort in acasa ta. Acest tip de geam are o pelicula subtire de material Low-E (Low Emissivity) aplicata pe suprafata interioara a geamului, care ajuta la mentinerea temperaturii interioare a casei tale si la reducerea costurilor de incalzire si racire.

 

In primul rand, geamul Low-E functioneaza ca o bariera termica si are capacitatea de a bloca transferul de caldura intre interior si exterior. In timpul iernii, geamul Low-E ajuta la mentinerea caldurii in casa, si, drept urmare, reduce nevoia de incalzire, iar costurile cu facturile devin mai mici decat de obicei. In timpul verii, geamul Low-E nu permite caldurii din exterior sa patrunda in casa, ajutand la mentinerea unei temperaturi confortabile si reducand nevoia de a folosi aparatul de aer conditionat.

 

In al doilea rand, geamul Low-E reduce cantitatea de energie solara care patrunde in casa, ceea ce poate duce la incalzirea excesiva si la reducerea confortului. Acest lucru poate fi deosebit de important in zonele cu o clima torida sau unde soarele bate direct pe ferestrele tale pentru o perioada lunga de timp.

 

In al treilea rand, geamul Low-E reduce acel “efect de sera” care se poate produce in anumite camere din casa, cum ar fi cele cu ferestre mari sau care dau spre sud. Acest efect se produce in momentul in care caldura din interiorul casei nu poate fi eliminata prin ferestre, ceea ce duce la o crestere a temperaturii interioare. Geamul Low-E ajuta la prevenirea acestui efect, asigurand o temperatura confortabila in toate camerele.

 

Ferestre termopan – confort mai mare la un pret mai mic

In cele din urma, geamul Low-E reduce cantitatea de radiatii UV care patrund in casa. Radiatiile UV pot deteriora mobilierul, covoarele si alte obiecte din casa, putand dauna inclusiv pielii sau ochilor. Astfel, folosind geamul Low-E vei reduce cantitatea de radiatii UV care patrund in casa, protejandu-ti atat bunurile, cat si sanatatea.

 

Totusi, este important sa tii cont de faptul ca nu toate geamurile Low-E sunt la fel. Exista diferite tipuri de pelicule Low-E si diferite niveluri de eficienta energetica, asa ca asigura-te ca alegi un geam cu un nivel ridicat de eficienta si cu o pelicula Low-E potrivita nevoilor tale. De asemenea, asigura-te sa alegi un profil de ferestre termopan de calitate, care sa se potriveasca cu geamul Low-E si sa ofere o etansare adecvata.

 

In final, nu uita ca inlocuirea ferestrelor vechi cu ferestre termopan cu geam Low-E poate fi eligibila pentru un program de subventii sau credite fiscale, care te poate ajuta sa recuperezi o parte din costul investitiei. Asigura-te sa verifici daca esti eligibil pentru astfel de programe si sa iei in calcul acest aspect cand faci planurile pentru renovarea casei tale.

 

In concluzie, ferestrele termopan cu geam Low-E sunt o alegere excelenta pentru a imbunatati confortul acasa si pentru a reduce costurile de incalzire si racire, avand in vedere ca acestea functioneaza ca o bariera termica si reduc “efectul de sera” si radiatiile UV. Alege cu atentie geamul si profilul termopan si nu uita sa verifici daca esti eligibil pentru programe de subventii sau credite fiscale pentru a-ti usura investitia.

 

In cazul in care sunteti in cautare de ferestre termopan si usi PVC, va invitam sa intrati in magazinul WindowMAG si sa comandati produsul de care aveti nevoie pentru locuinta voastra. Iar daca nu gasiti ce aveti nevoie, atunci nu ezitati sa contactati croitorul de ferestre prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon 0745946369 pentru a va face la comanda fereastra dorita. De asemenea, ne puteti trimite si un email pe adresa contact@windowmag.ro sau sa ne vizitati pe pagina de Facebook ori Instagram.