Ferestre PVC – combinatia perfecta intre stil si eficienta

Ferestre PVC

Fiecare element al casei tale ar trebui sa se potriveasca perfect cu celelalte pentru a crea un interior perfect si placut din punct de vedere vizual. Usile si ferestrele obisnuiau sa fie elemente care nu ofereau prea multe optiuni de a alege si oamenii au mers intotdeauna catre ferestrele si usile din lemn in culoare maronie. Cu toate acestea, industria de ferestre a suferit si ea o schimbare semnificativa cu o gama variata de produse. Ferestrele si usile din uPVC merita mentionate in primul rand datorita frumusetii lor estetice si eficientei foarte bune, atat energetic, dar si fonic.

 

uPVC este clorura de polivinil neplastifiata, ce s-a dovedit a fi un component extrem de util si a reusit sa isi dovedeasca eficacitatea in industrii precum cea a hainelor si a izolatiei pentru cabluri. O inovatie in aplicabilitatea sa este in industria de ferestre, care a fost primita cu entuziasm pe plan global. Caracteristica durabila si robusta a gasit aplicatii extinse in industria de ferestre. Acum, uPVC este materialul cel mai cautat si foarte solicitat in industria de ferestre. In cele ce urmeaza, vom rezuma cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa optezi si tu pentru ferestre si usi uPVC.

 

Aspect luxos

Ferestrele si usile uPVC confera un aspect de inalta calitate casei tale la un pret redus. Chiar inainte de a intra in casa, oaspetii vor fi impresionati de aspectul exterior si de frumusetea usilor si ferestrelor tale. Datorita atractivitatii lor atemporale si a functionalitatii maxime, ferestrele si usile uPVC sunt acum prima optiune a multor oameni.

 

Niciun compromis in ceea ce priveste securitatea

O casa ar trebui sa fie un loc in care te simti intr-adevar in siguranta. Ferestrele si usile uPVC asigura un grad inalt de securitate, iar comparativ cu lemnul sunt cu mult mai sigure. Ele au, de asemenea, proprietati ignifuge pentru a preveni aprinderea si propagarea focului in toata casa in cazul unui astfel de incident nefericit. Tamplaria este solida si durabila, oferind o baza solida pentru geamuri. O noua caracteristica cunoscuta sub numele de inchidere interna a fost introdusa in ferestrele uPVC pentru a impiedica intrarile neautorizate.

 

Ferestre PVC durabile

Ferestrele si usile uPVC sunt extrem de durabile si rezista multi ani, chiar zeci de ani in anumite situatii. Ele rezista aproape tuturor conditiilor climatice extreme, cum ar fi ploaia, zapada, vantul, grindina, etc. In comparatie cu materialele traditionale precum lemnul, ele previn coroziunea si exfolierea. Ele sunt, de asemenea, rezistente in proportie de 100% la atacurile termitelor, astfel incat nu necesita un strat suplimentar de vopsea sau lac.

 

Placute din punct de vedere estetic

Ferestrele si usile uPVC ofera o gama larga de stiluri, dimensiuni si culori din care sa alegi. Ele pot fi personalizate dupa dorinta ta si culoarea care se potriveste cel mai bine cu tema generala a casei tale. Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de stiluri, iar la WindowMAG ai chiar posibilitatea de a cumpara usi si ferestre pe comanda, dupa propriul tau plan.

 

Prietenoase cu mediul

Ferestrele si usile uPVC sunt produse prietenoase cu mediul si fabricarea lor nu provoaca pagube mari mediului inconjurator. De fapt, ele pot fi reciclate de pana la cincizeci de ori. Ele pot fi, de asemenea, reciclate si reutilizate ca tevi pentru instalatii sanitare.

 

Usor de intretinut

Ferestrele si usile uPVC sunt foarte usor de intretinut si totusi ofera un aspect elegant. In vreme ce ferestrele traditionale din lemn au nevoie de a fi lustruite si vopsite periodic, ferestrele si usile uPVC nu au astfel de necesitati. Tot ce va trebui sa faci este sa le stergi putin cu un prosop umed pentru a le reda aspectul stralucitor.

 

In cazul in care ai decis sa optezi pentru ferestre din PVC si usi cu geam termopan, te invitam sa intri in magazinul WindowMAG si sa comanzi produsul de care ai nevoie pentru locuinta ta. Iar daca nu gasesti ce ai nevoie, atunci nu ezita sa contactezi croitorul de ferestre prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon 0745946369 pentru a-ti face la comanda fereastra dorita. De asemenea, ne poti trimite si un email pe adresa contact@windowmag.ro sau sa ne vizitezi pe pagina de Facebook ori Instagram.